fredag den 14. januar 2011

Mange nye ting er sket !

Hej med jer :-) Det er længe siden jeg har været herínde.... der er nemlig sket det at jeg er blevet gravid :-) Det er skønt og vi glæder os, men det har også betydet at jeg har haft meget kvalme og ikke har haft overskud til at bage og lave så meget mad som jeg plejer... men kvalmen er heldigvis på retur, hvilket er skønt! men jeg er snart tilbage med flere opskrifter og madbilleder... desuden har kæresten fået nyt kamera hvilket gør at jeg nu kan tage ordentlige billeder af min lækre mad :-)

5 kommentarer:

 1. mange gannge tillykke med det kommende barn!!
  sabine
  sabinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke :) Og man kan nu altså godt blogge om andet end mad ;)

  SvarSlet
 3. @stine: ja det har du fuldstændig ret i , men oberskuddet har bare ikke været der :-) satser på det er på vej tilbage :-)

  SvarSlet
 4. Hejsa..

  Tillykke med at du er gravid. Det må være fantastisk, jeg vil ønske dig alt hels og lykke med det.

  Jeg tillader mig at følge med i din blog, er selv en ny madblogger - så vi må jo holde lidt sammen. Jeg finder dine opskrifter spændende, og glæder mig til at høre mere om baby :)

  Mvh Miss A

  SvarSlet
 5. Miss A : Mange tak... fedt du finder mine opskrifter inspirerende :-) Glæder mig til tiden bliver til at blogge noget mere.. lige nu tager skolen og arbejdet al min tid :-( Men når jeg går på barsel vil tiden være der :-)
  Mvh Naja

  SvarSlet