Sådan så nakken ud da den kom ud af pakken, og den var stor(2,2 kg) men det var den mindste de havde,
Vi skal nok blive mætte! :-)
Dette er marinaden, og den duftede skønt.
Det var i går jeg lagde den på køl i en pose med marinaden, da den kommer til at smage bedst ved at trække længe!
Planen er at vi skal have det møre kød i nogle god hjemmebagte boller, sammen med en omgang coleslaw!
mmm, siger jeg bare! Nakken skal have ca 7 timer i ovnen ved 110 grader og kødet skulle blive det møreste :-)
Jeg vender tilbage senere med fortsættelsen på "The pulled pork".
Hej ven
SvarSletJeg glæder mig meget til at høre om hvordan stegen blev :-)For det kan da kun blive rigtig godt. Dejligt at læse nyt på dig blog. Det er super... :-)
Uh, jeg glæder mig til at læse hvad du syntes om det. Fin blog du har fået startet, jeg hopper med som fast læser fra nu af :-)
SvarSlet