I går lavede jeg italiensk mørbrad og Banankage.
Aftensmaden :-)
Italiensk mørbrad (4 pers)
1 svinemørbrad
salt
peber
½ dl sennep (jeg brugte honning dijon)
100 g røget skinke
100 g ost
smør+ olie
sauce:
1 løg
1-2 tsk karry
½ spsk mel
1 lille dåse tomat puré
2,5 dl fløde (Jeg brugte cremefine 7%)
salt
Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.
Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.
Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time. (fra dk-kogebogen) Mmmm det smagte virkelig godt :-)
Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.
Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time. (fra dk-kogebogen) Mmmm det smagte virkelig godt :-)
2 æg
200 g sukker
3 store modne bananer
2 dl A 38
2 tsk bagepulver
2 tsk natron
4 spsk skummetmælk
350 g hvedemel
Æg og sukker piskes skummende. Bananer moses med en gaffel og vendes i. A 38 tilsættes. Mælken koges op og natron tilsættes. Hvedemel, mælkeblanding og bagepulver vendes i massen. bages ved 175 grader i ca 45 min. Det er en fin kage, hæderlig for de der gerne vil have kage men ikke vil bruge for mange kcal på det :-)
Hey..
SvarSletDen banankage ser da super god ud.. Hvis du er interesseret kan du evt. tjekke den opskrift ud på bananmuffins, som jeg har på min blog..
Hilsen Lea